‘Net iets meer uit je training halen’

DCS Personal training

Personal trainer in de omgeving van Leidschendam-Voorburg, Den Haag, kijkduin en Noordwijk

Uw doelstelling behalen

Fitter worden? Snellere hardlooptijden? Betere hardlooptechniek? Afvallen? Of bent u aan het revalideren en vindt u het lastig hoe weer met uw sportactiviteiten te beginnen? En trainen op tijden en op een locatie, die u het beste uitkomen? Dan is personal training bij DCS Training het antwoord!

Wij zorgen ervoor dat de doelstelling(en) die u met ons bespreekt daadwerkelijk behaald worden! Onze trainingsmethodiek is zeer effectief en breed inzetbaar voor vele sporten en uiteenlopende doelstellingen!

Misschien denkt u: ‘Personal training is niet voor mij’

Niets is minder waar!

Personal training voor iedereen

DCS Trainingen begeleidt beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement, mensen die willen afslanken, enzovoort.

Personal training kan voor een korte of langere periode worden aangegaan. Bij DCS Training trainen wij niet met abonnementsvormen. U kunt starten met personal training wanneer u wilt en voor een periode die u uitkomt.

Personal trainingen bij DCS trainingen in de buitenlucht
Personal training bij DCS

100% aandacht voor u

Personal training is een van de meest effectieve manieren van sporten, puur omdat de aandacht voor 100% op u is gericht en wij alleen werken aan uw te behalen doelstellingen. Deze doelstellingen worden vooraf met u besproken, waarna een op maat gemaakt, gevarieerd en uitdagend trainingsprogramma met u wordt opgesteld. Elke training is erop gericht u dichter bij uw doelstelling te brengen. De personal trainingen kunnen op een locatie worden gegeven die u het beste past.